Wednesday, August 21, 2013

Working in the Woodpile












YOU HAVE TO HAND IT TO ANYONE who builds their own, private backyard getaway. And for those who do differently, with style or thought, well, my hat is really off to them. This woodpile office was designed by Piet Hein Eek, is fully ventilated with sliding glass windows and sits by the edge of the woods. This house is located in Hilversum, Netherlands.

Via Home Quotient.

4 comments:

Maureen said...

Jealous.

noye studios said...

LOVE! i want one! lol

upfromsumdirt said...

that is the dopest thing i've seen! my wife grew up in the country with no indoor plumbing... she'd love it if i built this in the backyard!

The pale observer said...

Love it! Especially the window covering detail :)

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...